divendres, 8 de novembre del 2019

VISITA A LA BIBLIOTECA MONTFOLLET ( P4 B i D)

El dimecres 6 de novembre per la tarda, els alumnes de P4 dels grups B i D hem anat, tot passejant, a l'escola Montfalgars. En aquesta escola, tenen una biblioteca oberta al barri. Un follet i els encarregats de la biblioteca ens esperaven!!!
Ens han explicat com funcionava la biblioteca; què hi podem trobar, que està oberta cada tarda de les 17 a les 19h i que hi podem anar acompanyats d'un adult. És oberta a tothom i a partir de 3r de primària, poden anar-hi sols.
Us deixem amb una descripció de la nostra companya Clara Masfarré perquè us deixeu emportar per aquest lloc tan bonic: 

"No hi faltava ningú, a la cita. Ni els titelles que penjaven del sostre, que havien començat a dansar, lentament, des-coordinadament, donant-nos una càlida benvinguda. Ni el follet (el gros i el petit) que ens guaitava atentament, a punt per descobrir-nos mil mons. Ni els contes adormits a tots costats, alguns ja gastats de tant ser usats, que guardaven, endins, secrets i vides fetes de paraules.
Els infants s'amuntegaven en un petit espai acollidor. Les parpelles d'uns pocs lluitant per mantenir-se obertes. I els ulls – de molts altres-- com plats, com òlibes, que diguem a l'escola, perdent-se en la delicadesa de les mans que passaven les làmines del Kamishibai. I l'Elmer que volia mimetitzar-se, encobrint els seus colors i encobrint les seves diferències, pintant de gris l'alegria que aporten els matisos.
Les paraules els embolcallaven. Els acariciaven. I ells es perdien entre castells inexpugnables, pirates massa valentes per ancorar i ancorar-se, monstres varis que ja no feien tanta por.

I la màgia, allí, semblava un escenari possible."


Biblioteca MontfolletI al cap d'uns dies, hi van anar el grup de P4 A i D...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada