dijous, 7 de març de 2019

ESCULTURA DE LA MÀ

A p3-p4 treballem tot el que és el l'esquema corporal. I una part molt important del nostre cos són les nostres MANS. Les mans serveixen per a moltes coses. I amb el teatre que hem fet ho hem vist més clar!
 “En Lluís és un escultor i ha fet una escultura d'una mà. Molt content, convida a tots els seus amics a la inauguració: la Xixa què és músic, la Carme que és cuinera, la Maria que és perruquera... Tots ells es pensen que en Lluís ha fet l’escultura per a ells, perquè a la seva feina fan servir les mans. I es comencen a discutir, presumint de les seves feines. Sort que en Lluís posa pau i els hi desvetlla un secret: L’escultura l’ha fet per ...a tots
En les Aules temàtiques, hem treballat el tema de les mans des de les diferents àrees: a l'aula temàtica de llengua hem treballat la cançó "mireu tinc dues mans", a l'aula temàtica de mates hem comptat dits, a l'aula d'experimentació hem manipulat diferents objectes i a l'aula de plàstica hem decorat un guà. I uns dies després, vam anar a veure l'escultura d' en Lluís Gàlvez, al pati de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport, ben a prop de la nostra escola. Allà vam descobrir que era de ferro colat i molt més gran del que pensàvem .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada